GEDRAGSREGELS GVV’63 / GEEN GLASWERK

150 150 GVV'63

De afgelopen weken is er druk geoefend. Aanstaande zaterdag start het KNVB Bekertoernooi en beginnen we weer met officiële wedstrijden. Een mooie gelegenheid om alle leden nogmaals te wijzen op de gedragsregels die die gelden bij GVV’63.

Scoren bij GVV’63
Bij GVV’63 hechten wij veel waarde aan plezier, sportiviteit en respect. Plezier hebben in je hobby is natuurlijk erg belangrijk! Net zoals sportief en respectvol omgaan met medespelers, tegenstanders en scheidsrechters. Wij willen iedereen bij de start van de competitie nogmaals attenderen op de gedragsregels: Scoren bij GVV’63.

Flyer-NormenWaarden-GVV63

Glaswerk
Daarnaast willen wij aandacht vragen voor het volgende. Het is verboden om tijdens wedstrijden glaswerk mee naar buiten te nemen. Tijdens wedstrijden kan men in de kantine/kleedkamer uit glas drinken. Ga je naar buiten dan pak je een plastic beker, ook voor de kleedkamers! De KNVB controleert hierop. Bij GVV’63 gaan we geen politie-agentje spelen. Als we constateren dat mensen zich hier niet aan kunnen houden, zal er in het vervolg tussen 14.30 en 17.00 alleen maar in plastic geschonken worden.

Fatsoen moet je doen!
Laten we er met zijn allen voor zorgen dat het prettig toeven is bij GVV’63. Als iedereen zich fatsoenlijk gedraagt dan gaat dit zeker lukken! Dus even na afloop de trekker door de kleedkamer. We gooien geen rotzooi (bierdoppen, plasticflesjes, afval) op de grond. We hebben genoeg vuilnisbakken. Te gek voor woorden als anderen dit op moeten ruimen. Zo is het thuis ook.

We gaan er een mooi seizoen van maken en wensen alle teams veel succes!

Bestuur GVV’63