Geen bekerwinst voor GVV’63 JO19-1

Na een lang seizoen, met het kampioenschap als hoogtepunt, stond voor GVV’63 JO19-1 de bekerfinale nog op het programma.

In Zaltbommel was competitiegenoot Peursum de tegenstander. De ambiance was mooi met veel publiek langs het veld. GVV’63 begon goed aan de wedstrijd.

De eerste 10 minuten speelde de ploeg fel en had het veelvuldig balbezit. Daarna kwam de wedstrijd meer in evenwicht. Beide ploegen werden slordig in balbezit en kansen waren er niet veel. Het was een domper voor GVV’63 dat aanvaller Daniel Bouma, na 30 minuten, met een enkelblessure gewisseld moest worden. Vijf minuten voor rust kwam Peursum, vanuit een snelle counter, op 0-1.

bekerfinale JO19

Na rust werd duidelijk dat Peursum vandaag fysiek de betere ploeg was. GVV’63 kwam niet echt aan voetballen toe. Rond de 55e minuut maakte de snelle linkerspits de 0-2 voor Peursum. Kort hierna moest Tico van Bruchem met een behoorlijke hoofdblessure van het veld. GVV’63 gaf niet op. Maar helaas liepen twee spelers tegen een tijdstraf aan. In deze 11-tegen-9 overtal situatie liep Peursum uit naar 0-4. Toen de partijen weer in evenwicht waren kreeg GVV’63 weer kansen en het was Stijn de Meij die de ere-treffer op het bord zette 1-4.

Helaas zat er vandaag geen bekerwinst in. Toch mag GVV’63 JO19-1 terugkijken op een mooi seizoen. Met het kampioenschap in de tweede klasse als absolute hoogtepunt. En daarnaast mag iedereen trots zijn op het bereiken van de bekerfinale!

Rest ons nog om voetbalvereniging Nivo Sparta te bedanken voor de zeer gastvrije ontvangst van vandaag!