GVV’63 1 laat zich overbluffen

150 150 GVV'63

GVV’63 nam het vandaag op tegen Herovina. In Gameren begon GVV’63 goed aan de wedstrijd. De gasten werden onder druk gezet en GVV’63 kreeg de nodige kansen. Na een kwartier was het Mathijs Libbers die een voorzet van Jeffrey vd Meijden binnen kopte 1-0. Gameren bleef goed voetballen en kreeg nog een aantal mogelijkheden. Maar bij de eerste de beste uitval van Herovina was het 1-1. Dit had weinig invloed op het spelbeeld. Veel balbezit voor onze geel-zwarten en na ongeveer een half uur was het weer Mathijs die uit een voorzet van Jeffrey scoorde 2-1.

Na een half uur was Herovina het zat en ging de duels feller aan, met de bij behorende overtredingen. GVV’63 en de scheidsrechter lieten het gebeuren en daardoor verloor GVV’63 grip op de wedstrijd. Enkele minuten voor rust zorgde een ongelukkig eigen doelpunt voor de gelijkmaker 2-2.

Na rust liet Herovina zien dat ze voor een resultaat kwamen. De gasten waren feller in de duels dan onze geel zwarten. Gameren kwam, in een te laag tempo,  nauwelijks meer aan voetballen toe.  Na 70 minuten werd het 2-3 voor Herovina. Deze voorsprong kwam niet meer in gevaar. GVV’63 speelde te tam en met veel kleine overtredingen en tijdtrekken trokken de gasten de overwinning vrij eenvoudig over de eindstreep. Eindstand 2-3.

Komende dinsdag wordt er om 20.00 uur uit geoefend tegen Beesd. Zaterdag staat er weer een bekerwedstrijd op het programma, om 14.30 uur uit tegen zondag vijfde klasser Ophemert.