GVV’63 35+ 7 TEGEN 7 VOETBAL

150 150 GVV'63

Dit seizoen start GVV’63 een nieuw team. Een 35+ veteranenteam dat op vrijdagavond gaat voetballen in een soort Champions League voor veteranen.

Bij 7×7 voetbal nemen teams, bestaande uit zeven spelers die 35 jaar of ouder zijn, het op een half veld tegen elkaar op.

Er wordt door GVV’63 35+ meegedaan aan een najaar- en voorjaarsreeks. Deze vorm kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het voor- en najaar. Een vereniging is tijdens de reeks eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule.

GVV’63 35+ bestaat uit de volgende personen: Toon van den Bosch, Wim Canzano, Walter Cleton, Ton van Doesburg, Willi-jan Jonkers, Wilfred van den Oever, William van den Oever, John School, Marc Vink, Gerrit van Wijk en Kees van Wijk.
Op basis van het uiterlijk zou je niet verwachten dat deze spelers al 35+ zijn, toch is het echt zo.

Op vrijdag 15 september speelt GVV’63 35+ de eerste wedstrijden in Beusichem bij voetbalvereniging BZS. Op vrijdagavond 6 oktober wordt er gespeeld bij GVV’63. Dan spelen er 4 verenigingen in Gameren. De kantine is deze avond open. Kom gezellig voetbal kijken!