GVV’63 boekt ruime oefenzege

GVV’63 heeft de eerste oefenwedstrijd van het seizoen met 9-3 gewonnen. Ondanks enkele behoorlijke kansen voor GVV, waren het de gasten uit Kesteren die de score opende 0-1. GVV’63 bleef de bovenliggende partij en kwam via Thomas Vd Leij op 1-1.

Er waren enkele fraaie aanvallen te zien en al snel maakte Thomas de 2-1. De gasten kwamen nauwelijks op de Gamerse helft, echter een vrije trap zorgde voor 2-2. Kort hierna maakte Thomas, die ook paal en lat raakte, zijn hattrick compleet 3-2.

Na rust kwamen een aantal verse spelers er in. Onze geel-zwarten bleven kans na kans creëren. Daniël Bouma wist twee keer het net te vinden en Mathijs Libbers vier keer. Vooral de razend snelle buitenspeler Michel Kooyman maakte indruk met vier assists. Ook de sportieve gasten uit Kesteren scoorden nog een keer. Eindstand 9-3.

Aanstaande dinsdag (20 uur) wordt er geoefend tegen Leerdam Sport (4e klasse zaterdag).

GVV’63 2 won afgelopen zaterdag met 5-0 van SVS’65. Aanstaande donderdag wordt er door GVV’63 2 uit geoefend tegen Jan van Arckel.