GVV’63 druk bezig met selectie/staf seizoen 2016-2017 

1024 724 GVV'63
Na een uitstapje naar Nivo-Sparta en DSC keren Stefan Blom en Karim Kaaouass in het seizoen 2016-2017 terug bij GVV’63. Daarnaast hebben routiniers zoals Maikel van Tuijl, Lennart van de Werken en de vorig seizoen overgekomen Bjorn van Bruchem kenbaar gemaakt ook volgend seizoen actief te zijn bij GVV’63.In voorbereiding op volgend seizoen worden met alle huidige selectiespelers gesprekken gevoerd, een aantal van deze gesprekken zijn al geweest en een aantal zullen nog plaatsvinden. De gesprekken die al geweest zijn, zijn allemaal positief verlopen. We verwachten dan ook dat de huidige selectie nagenoeg intact zal blijven.

Ook zal de selectie van GVV’63 volgend seizoen versterkt gaan worden met Alex Paulussen, Mathijs Libbers en Bart Geurts. Alle drie de spelers zijn afkomstig van Nivo-Sparta. We kregen signalen vanuit onze eigen spelersgroep dat deze spelers openstonden om hun voetballoopbaan een nieuwe impuls te geven. We zijn dan ook verheugd dat zij dit bij GVV’63 willen gaan doen.

In de (technische) staf heeft Jan van Setten, de hoofdtrainer uit Tiel die halverwege dit seizoen instapte bij GVV’63 overeenstemming met de club bereikt over het verlengen van zijn contract. De gesprekken met Gerard Bambacht (fysiotherapeut) en Gilberto Smit (assistent trainer) moeten nog volgen.

Gezien de ranglijst op dit moment zal het voor GVV’63 lastig worden om volgend seizoen nog in de 3e klasse te acteren. Indien degradatie een feit wordt zullen we er alles aan doen om zo spoedig mogelijk terug te keren op het niveau waar we willen horen.