GVV63 JO15-2 WINT BEKERFINALE!

In een zonnig Zaltbommel speelde GVV63 JO15-2 de bekerfinale tegen Oranje Wit. Het decor was mooi, op het hoofdveld, opzwepende muziek en veel Gamerse supporters.

In de eerste helft was het eerst aftasten. Maar het bleek wel dat Gameren voetballend de betere ploeg was. De tegenstander had als sterk wapen enkele fysiek sterke spelers.

Toch ging GVV63 met een 1-0 voorsprong rusten. Milan den Bol schoot een vrije trap onhoudbaar in. Na de rust volgde een bloedstollende tweede helft.

Beide ploegen kregen een aantal grote kansen. Toch was het Oranje Wit dat scoorde. Een fysiek sterke speler wist uit de counter te scoren. 1-1. Helaas zette dezelfde speler kort daarna de 1-2 op het bord.

Een groot compliment voor de GVV63 jeugdspelers. De kopjes gingen niet omlaag, maar de ploeg bleef voetballen. Het was Milan den Bol die de verdiende gelijkmaker tegen de touwen schoot 2-2.

Daarna haalde Oranje Wit zichzelf uit de wedstrijd. Twee spelers kregen een tijdstraf. 5 minuten voor het einde was het Brent van Brakel die de 3-2 maakte. In de laatste minuut maakte Brent aan alle onzekerheid een einde: 4-2.

Bekerwinst jo15-2

Een geweldige prestatie van GVV63 Jo15-2. Een team dat van achteruit probeert te voetballen en waar veel potentie in zit. Een prestatie waar we als vereniging trots op kunnen zijn!

Bekerwinst jo15-2 2