GVV’63 zoekt enthousiaste mensen voor de Activiteitencommissie

150 150 GVV'63

De huidige Actviteitencommissie van GVV’63 heeft aangegeven dat ze aan het eind van dit seizoen gaan stoppen met hun werkzaamheden. Ze willen in juni het stokje graag doorgeven aan nieuwe enthousiaste mensen. Wat houdt dit precies in?

De Activiteitencommissie regelt momenteel de pietentraining, de kindermiddag, het zaalvoetbaltoernooi, de grote verloting en de slaatjesactie. Activiteiten die zorgen voor plezier bij de (jeugd)leden en inkomsten voor de vereniging. Tevens verkopen ze de Fanware artikelen van GVV’63. Uiteraard kunnen nieuwe mensen hier hun eigen invulling aan geven. Ook willen we graag de verkoop van lootjes op zaterdag weer opstarten.

Op zaterdagmiddag worden er tijdens thuiswedstrijden van GVV’63 1 ook lootjes verkocht voor de boodschappenmand. Dit blijven Ditte en Huibertje doen, waarvoor dank!

Het zou mooi zijn als diverse leden/ouders bereid zijn om als vrijwilliger actief te zijn in de Activiteitencommissie. Het is gezellig om gezamenlijk deze activiteiten te organiseren. En als commissie sta je er niet alleen voor, er zijn altijd mensen bereid om te assisteren.

Wil je meer informatie over de Activiteitencommissie, kun je Carla van de Werken benaderen.