GVV’63 zoekt jeugdtrainers!

150 150 GVV'63

Zonder trainers en leiders is het voor GVV’63 onmogelijk de jeugdteams en jeugdspelers hun hobby te laten uitvoeren. Wij zijn voor het nieuwe seizoen op zoek naar nieuwe enthousiaste trainers.

Langs de lijn staan vaak de beste trainers, maar vanaf die plek heb je niet of nauwelijks invloed op wat er op het veld gebeurd. Het is voor de GVV’63 jeugd noodzakelijk dat deze mensen met een mening over alles wat met voetbal te maken heeft, de bal oppakken en plaats nemen in de dug-out. Het wordt en is hoog nodig dat deze toekomstige trainers hun kennis gaan delen met de jeugd. Want op dit moment zitten er komend seizoen een aantal teams zonder trainer.

Ben jij zo iemand langs de lijn? Of ben je om een andere reden geïnteresseerd om trainer te worden? Wil jij de bal oppakken en een bijdrage leveren aan de voetballende ontwikkeling van de jeugd (of aan het team van jouw zoon of dochter) van Gameren? Dan zoeken wij jou!!

Specifiek zoeken wij trainers voor teams die op dit moment ingedeeld zijn in:

JO15-1

JO14-1

JO13-1 (assistent trainer)

JO10-1 (nog niet definitief maar wel optioneel)

Wij bieden de toekomstige trainers (2018/2019) een plezierige en sportieve omgeving, een groep trainers die met je meedenkt en waar nodig je op weg helpt. Er is zelfs de mogelijkheid om jezelf op kosten van de club op te leiden tot een goede trainer en/of kan je gebruik maken van een passende vergoeding.

Is je interesse gewekt neem contact op met de jeugdcommissie GVV63.jeugd@gmail.com of 1 van de coördinatoren.