Hete oefenzege GVV’63 1, dinsdag geen wedstrijd

150 150 GVV'63

GVV’63 1 heeft de oefenwedstrijd tegen onze buren in Kerkwijk met 1-3 gewonnen. Na 2 minuten maakte Jeffrey vd Meijden de 0-1. GVV’63 kreeg de nodige kansen maar het vizier stond niet op scherp. De geel-blauwen van Kerkwijk gaven goed partij en kwamen net voor rust langszij.

Onder tropische omstandigheden wist GVV’63, via Mathijs Libbers en nogmaals Jeffrey, een 1-3 overwinning te boeken.

Vanwege een afzegging gaat komende dinsdag (27/8) de wedstrijd tegen GVV Geldermalsen niet door.

Aanstaande zaterdag staat de eerste bekerwedstrijd op het programma. In Tiel speelt GVV’63 om 17.00 uur tegen RKTVC. De Tielenaren komen uit in de 4e klasse zondag en liepen afgelopen seizoen promotie via de nacompetitie mis.