Jeugd voetbal clinic bij GVV’63

150 150 GVV'63

Beste voetballer en voetbalster,

GVV’63 organiseert na het succes van 2017 wederom een voetbal clinic. De clinic is voor spelers spelend in JO9 (geboortejaar 2011) t/m JO15 (geboortejaar 2004). De clinic zal plaatsvinden op vrijdagavond 31 mei, 7 juni, 14 juni en 21 juni.

De kosten bedragen 50 euro per deelnemer en dient na de bevestiging van de inschrijving overgemaakt worden (natuurlijk pas wanneer er voldoende inschrijvingen zijn).
De training duurt 1 uur en 30 minuten en zal bestaan uit 3-4 verschillende training sessies. Van afwerken, passing, techniek, partijspel en mogelijk loopscholing /conditie. kortom alles wat nodig is om een betere voetballer te worden.

Tijdens elke training is er voor de deelnemers een flesje water en aan het einde van de training is er ranja in de kleedkamer. De laatste sessie wordt afgesloten met friet en een snack. Daarnaast proberen we elke deelnemer een shirt aan te bieden, hiervoor zijn en gaan we op zoek naar sponsors.

Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn van GVV’63, iedereen is welkom. Wil je deelnemen schrijf je snel in want vol is vol.
Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen wat te vinden is op de site van GVV’63.

Aanmeldingsformulier clinic

Het ingevulde formulier graag versturen naar GVV63.jeugd@gmail.com  Hopelijk zien we je bij de clinic!

Ben jij of ken jij een trainer die het leuk vind een bijdrage te leveren aan deze clinic, mail dan ook naar bovenstaand e-mailadres.

Sportieve groet van de jeugdcommissie van GVV’63.