Logo GVV’63

150 150 GVV'63

Beste GVV-er,

Momenteel wordt er op ons complex hard gewerkt om alles weer tip-top in orde en toekomstbestendig te maken. Op ons complex willen wij ook het GVV’63 logo aanbrengen.

Als bestuur vragen wij ons af of het huidige logo nog wel up-to-date is. Wij willen graag overstappen op een moderner en strakker logo. Het huidige logo met veel dunne lijntjes is in veel gevallen lastiger te gebruiken.

Ook willen wij gaan werken met een herkenbaar clublogo. Wij willen toewerken naar meer eenduidigheid en eventueel ook een jeugdlogo (Jeugdvrienden van GVV’63) in deze lijn creëren.

Dat zijn onze overwegingen als Bestuur van GVV’63. Dit is ook besproken met onze kledingleverancier en de twee bedenkers van het huidige logo. Maar wij beseffen dat het vooral een kwestie van smaak is. Een ieder bepaalt zelf wat hij of zij mooi vindt.

Het komende seizoen gaan we voor een groot aantal teams de tenues vervangen, dus dit is het moment om hierover na te denken. De bedoeling is om een eventuele wijziging zoveel mogelijk kosten neutraal te doen. Dus tenues worden pas vervangen als dit nodig is.

Daarom willen wij aan alle leden vragen welk logo de voorkeur heeft. Ook aan onze jeugdleden, zij zijn de toekomst van GVV’63.  Alle leden ontvangen een email. Stuur je antwoord uiterlijk 20 juni per e-mail terug. Heb je geen e-mail ontvangen? Dan is niet je juiste e-mailadres bekend bij de ledenadministratie. Het juiste e-mailadres kun je doorgeven via gvv63leden@gmail.com

        

Het linker logo is het huidige logo, het rechter logo het beoogde nieuwe logo.

We zullen overgaan tot een wijziging van het logo als een grote meerderheid van de leden daarvoor kiest. Alvast bedankt voor het meedenken!

Bestuur GVV’63