Michel en Patrick Kooyman kiezen voor GVV’63

150 150 GVV'63

Bron: Regio-voetbal

GAMEREN/ZUILICHEM – Het was lange tijd gissen, maar nu is de kogel definitief door de kerk; Michel en Patrick Kooyman zullen volgend seizoen het geel-zwart van GVV’63 dragen.

De twee maken aanstaande zomer de overstap vanaf sportpark De Meidijk naar sportpark Maartenshof.

Dat meldt GVV’63-trainer Denny van Geffen maandag. De twee sterkhouders maken al jaren deel uit van de vaste kern van Zuilichem, maar door de op handen zijnde fusie met rivaal Brakel hebben zij besloten te vertrekken.

Patrick Kooyman is inzetbaar als verdediger en middenvelder, terwijl Michel Kooyman juist furore maakt in de aanval. Hij wordt alom gezien als één van de beste spelers van de Bommelerwaard. Daarvan getuigen onder andere zijn vier doelpunten in de allerlaatste derby tegen Brakel.

Met de komst van de twee Zuilichem-coryfeeën heeft GVV’63 in totaal vier nieuwe spelers voor volgend seizoen binnen. Karim Kaaouass keert terug in Gameren na onder voormalig GVV’63-trainer John Laponder bij VFC Zwaluw te hebben gespeeld.

Daarnaast wordt na deze zomer ook Maverick van Maaren toegevoegd aan de selectie van Van Geffen. De jeugdexponent van Zuilichem komt over van Roda Boys, na eerst bij Almkerk en Kozakken Boys actief te zijn geweest.