Nacompetitie GVV’63 2

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag speelt GVV’63 2 een nacompetitiewedstrijd tegen RKTVC 2, voor handhaving in de tweede klasse. Er is gelijk sprake van een knock-out wedstrijd. Om zich te handhaven, moet GVV’63 drie rondes overleven. Aanvang 2 juni, 14.30 uur in Gameren.

De ploeg van trainer Gilberto Smit sloot de eerste competitiehelft af met slechts drie punten. Er waren enorm veel blessures in de selectie. In totaal heeft het tweede al gebruik gemaakt van meer dan 40 spelers, uit de selectie, lagere elftallen en jeugdteams.

Na de winterstop heeft ons tweede elftal enorm goed gepresteerd. Er werden 21 punten gehaald. Uiteindelijk kwamen we 1 punt te kort voor rechtstreekse handhaving. Maar dat neemt niet weg dat we met een goed gevoel de nacompetitie in gaan.

Daarnaast is ons tweede elftal niet onbekend met het spelen van deze wedstrijden. Vorig seizoen promoveerde het via de nacompetitie.

Wij roepen iedereen op, die ons tweede elftal een warm hart toedraagt, om zaterdag te komen kijken en onze jongens te ondersteunen tegen RKTVC.