Nipte oefennederlaag GVV63 1

GVV63 1 heeft de oefenwedstrijd uit tegen Schelluinen met 2-1 verloren.

Het eerste half uur speelde GVV’63 goed en was het duidelijk de gevaarlijkste ploeg. Er waren een drietal behoorlijke kansen, maar het net werd helaas niet gevonden.

Het laatste kwartier van het eerste bedrijf kwam Schelluinen beter in de wedstrijd. Maar ook zij wisten de kansen niet af te ronden. Toch kwamen de gastheren net voor rust toch op voorsprong, door een ongelukkig Gamers eigen doelpunt.

In de rust veel wisselingen. Ook in de tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd.
Met enkele mogelijkheden over er weer. Ongeveer een kwartier voor tijd kwam GVV63 op gelijke hoogte, nadat Mathijs Libbers uit een rebound binnen schoot.

Echter tien minuten later een identieke situatie voor het Gamerse doel.  En het was 2-1  .

In de 89e minuut dribbelde Michel Kooijman het 16 metergebied in. Hierbij werd hij van achteren aangetikt. Helaas had de scheidsrechter, die nog in de middencirkel stond, dit niet gezien. Waarna hij de wedstrijd gelijk beëindigde.

Dinsdag weer een oefenwedstrijd, dan uit tegen ASH.