Oefennederlaag met perspectief

GVV’63 1 heeft met 2-4 verloren van vv Alem. In de eerste helft werd duidelijk dat vv Alem over een aantal behendige aanvallers beschikt. De ploeg van trainer Piet Saaman heeft er de nodige versterkingen bijgekregen.

In de eerste helft was Alem de betere ploeg en wist het drie keer te scoren. GVV’63 scoorde eenmaal via een lobje van Mathijs Libbers. GVV’63 kreeg in de eerste helft nog een paar grote kopkansen, maar die wisten het net niet te raken.

Na rust was GVV’63 de betere ploeg. Er waren een aantal fraaie aanvallen te zien. Dit resulteerde in een vijftal grote mogelijkheden. Hiervan werd er maar één van benut door weer Mathijs Libbers. In de slotminuut kreeg Alem nog een penalty, eindstand 2-4.

Ten opzichte van de eerdere wedstrijden werd er aanvallend veel meer gevaar gesticht. Hopelijk keren de diverse geblesseerde spelers spoedig terug. Zodat Jan van Setten met een ingespeeld team aan de competitie kan beginnen.

Zaterdag speelt GVV’63 1 een bekerwedstrijd uit tegen MVV’58 in Meteren. Aanvang 15.00 uur.