Onze trotse sponsor in beeld: Conver

150 150 GVV'63

Conver – Het zit in onze natuur

Conver is een toonaangevende fabrikant die grensverleggende machines bouwt voor landschapsbeheer en onderhoud aan waterwegen. Met onze machines kunnen bedrijven op een verantwoorde wijze werken. Bij Conver vinden we het belangrijk om klantwensen te vertalen naar de beste oplossing.

Conver levert varende, amfibische en rijdende machines. Onder varende machines vallen verschillende typen maaiboten, maaiverzamelboten en baggerboten die breed inzetbaar zijn vanaf het water. Voor het transport van de maaiboten hebben wij speciale boottrailers ontwikkeld. Onze amfibische machines bieden klanten de mogelijkheid om zowel te werken op het water als op het land. Conver produceert rijdende machines voor zowel het slootonderhoud vanaf de schouwpaden als de onkruidbestrijding in het stedelijk gebied.

conver

Bij Conver vinden we het belangrijk om machine te ontwikkelen, waarbij het milieu minimaal belast wordt. Op die manier kunnen onze klanten ook in de toekomst met onze machines nog steeds maximaal presenteren. Dat zit in onze natuur.

Kijk voor informatie op onze website: www.conver.com