Teamindelingen jeugd seizoen 2019/2020

150 150 GVV'63

Beste trainer, spelers en ouders,

De TC jeugd heeft conform de uitgangspunten van het jeugd beleidsplan de team samenstellingen definitief gemaakt. We zijn er tot het nieuwe seizoen gestart is altijd wijzigingen mogelijk (door nieuwe aanmeldingen). De teams zijn samengesteld op basis van:

1. Leeftijd (geboortejaar)
2. Kwaliteit
3. Sociale aspecten

Wij hebben getracht de spelers zo in te delen, dat ze het beste tot hun recht komen. Dit zodat onze jeugd met plezier en op hun eigen niveau door kan ontwikkelen. Een extra uitgangspunt voor deze keuze is dat we bewust gekozen hebben voor volledige teams. Afgelopen jaar is er helaas te veel en te vaak een team onderbezet geweest, op trainingen en/of wedstrijden, dit doordat we met relatief kleine teams zijn gestart. Komend seizoen willen wij dit graag voorkomen.

Bij het maken van keuzes zijn teleurstellingen altijd mogelijk, de TC jeugd is natuurlijk bereidt hun keuzes toe te lichten. Het is bij voorbaat onmogelijk om het voor iedereen naar wens in te vullen. Wij denken de juiste keuzes gemaakt te hebben in overleg met trainers en begeleiders en gesprekken met diverse ouders naar aanleiding van de reeds gecommuniceerde voorlopige indelingen. Wat ons betreft alles in het belang van de spelers.

Teamindeling JO07-1

Teamindeling JO08-1

Teamindeling JO09-1

Teamindeling JO10-1

Teamindeling JO10-2

Teamindeling JO11-1

Teamindeling JO12-1

Teamindeling JO14-1

Teamindeling JO16-1

Teamindeling JO19-1

Teamindeling JO19-2