Terugblik op een mooi seizoen (2016-2017).

150 150 GVV'63

Afgelopen zaterdag stonden de laatste voetbalwedstrijden van het seizoen 2016-2017 op het programma. Voetbalvereniging GVV’63 kan terugkijken op een mooi en succesvol seizoen. Waarschijnlijk één van de succesvolste seizoenen in de clubgeschiedenis. Bij GVV’63 is plezier hebben heel belangrijk. Maar als sporter wil je ook succes beleven. En succes was er genoeg dit seizoen.

GVV63 1 kampioen

Het eerste elftal werd periodekampioen, kampioen en winnaar van de Torenbokaal. Het tweede elftal pakte ook een periodetitel en wist knap te promoveren via de nacompetitie. GVV’63 JO19-1 werd kampioen in de tweede klasse en haalde de bekerfinale. GVV’63 JO15-2 wist de bekerfinale zelfs te winnen. GVV’63 JO13-2 en JO11-1 werden kampioen. Dit zijn hele mooie successen. Maar de regelmatige bezoekers van ons sportpark zullen ook gezien hebben dat andere teams ook enorme stappen gemaakt hebben in hun ontwikkeling. Een mooie basis om volgend seizoen verder mee te gaan.

Ook op organisatorisch vlak is er veel bereikt. Een compliment voor de Jeugdcommissie die organisatorisch de zaken goed op orde heeft. En dat is ook belangrijk gezien het groeiende aantal jeugdleden. Goed dat er bij GVV’63 jeugdtrainers de kans krijgen om opleidingen te volgen en hier ook gebruik van maken. Samen plezier maken en samen beter worden is het motto. Dit zien we ook terug tijdens de voetbalclinic die bij GVV’63 gegeven wordt. Ook de Technische Commissie heeft veel stappen gemaakt het afgelopen seizoen en er voor gezorgd dat alle teams weer goede trainers voor de groep hebben staan.

Een groot compliment voor de onderhoudsploeg die soms door weer en wind bezig is om er voor te zorgen dat ons complex er piekfijn bijligt. Ook de Activiteitencommissie van GVV’63 heeft niet stil gezeten. Het afgelopen seizoen waren er veel leuke activiteiten voor jong en oud. Ook het Snerttoernooi en het Wijkentoernooi waren een succes.

Ook heel waardevol zijn de spelregels die de Normen en Waardencommissie heeft opgesteld. Met de spelregels Scoren bij GVV63 houden we het leuk en sportief binnen onze vereniging.

11222130_741312385975536_8843217728235536628_n

Onze kantine heeft in de winterstop een opknapbeurt gehad, waarbij de fraaie fotowand het meest in het oog springt. Daarnaast zijn er vergevorderde plannen om er een aantal nieuwe kleedkamers bij te bouwen en de huidige te renoveren.

Natuurlijk kan onze vereniging niet zonder sponsoren en vele vrijwilligers. Mooi dat er veel regionale bedrijven bereid zijn om bij GVV’63 reclame te maken en de club financieel te ondersteunen.
Maar zeker zonder onze vrijwilligers kunnen we niet. Het is goed om er even bij stil te staan dat er elke week veel mensen op vrijwillige basis bezig zijn om onze vereniging goed te laten functioneren. We zijn al deze vrijwilligers erg dankbaar!

Natuurlijk zijn er nog genoeg zaken die we bij GVV’63 kunnen verbeteren. Hier blijven we ook mee bezig. Maar er is het afgelopen jaar een goed fundament neergelegd om er na de zomer een mooi seizoen 2017-2018 van te maken. Wij wensen iedereen een prettige zomervakantie toe.

villapardoes-logo

Maar eerst nog 24 juni! GVV’63 is een vereniging waar het sociale aspect erg belangrijk is. Daarom gaan we er met z’n allen weer alles aan doen om van de Villa Pardoesdag een succes te maken. Help mee aan een onbezorgde vakantie voor ernstig zieke kinderen!

Bestuur GVV’63