Terugblik seizoen Jeugdcommissie

150 150 GVV'63

Dit was het dan seizoen 2016/2017 een jaar waar we als jeugdcommissie op terugkijken, als een jaar van veranderingen.

Veranderingen in de samenstelling van de jeugdcommissie, veranderingen vanuit het bestuur met een nieuw beleidsplan, veranderingen bij de KNVB in de opzet van de jeugdcompetitie en uiteindelijk zelfs veranderingen in de teamsamenstellingen voor het komende seizoen.

Veranderen is niet gemakkelijk en zal altijd voor- en tegenstanders hebben. Toch zijn we als GVV’63 gevoelsmatig op de goede weg. Alle door ons zelf gemaakte veranderingen zijn namelijk gemaakt in belang van onze jeugd en het individu. In alle eerlijkheid en zoveel mogelijk in overleg. Maar door de groei van de club en de aanwas van veel nieuwe jonge jeugd ook noodzakelijk.

We doen er alles aan om binnen de club een zowel prestatief als plezierige sfeer te creëren. Presteren kan en mag maar plezier, verbeteren individu en het team staan ten alle tijde voorop.

Er staan bij alle teams goede enthousiaste trainers voor de groep die wij de mogelijkheid geven zich te verbeteren als trainer middels opleidingen. Dit komt natuurlijk ten goede van de opleiding van de jeugd. GVV’63 investeert echt in de jeugd!

11222130_741312385975536_8843217728235536628_n

Wij hopen dat dit komend(e) jaren nog meer zichtbaar wordt en gaan ons daar ook komend jaar voor inzetten.

Nu het einde van het seizoen is genaderd, is het tijd om alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de jeugd, de trainers, de leiders, de scheidsrechters en iedereen in een andere rol voor de jeugd die voor onze eigen club hun beste beentje voor gezet hebben te bedanken. Jullie inzet wordt echt gewaardeerd en is nodig om stappen voorwaarts mogelijk te maken en te blijven maken. Bij deze allen bedankt voor jullie bijdrage. Het kan namelijk niet voldoende gezegd worden.

Het seizoen zit er ook voor de jeugdcommissie op. Er is veel veranderd maar wij hebben alle vertrouwen in de nieuwe teams en in onze jeugd om volgend seizoen verder te gaan op de ingeslagen weg. Rest ons nog jullie allen een goede zomerstop te wensen.

Sportieve groet van de jeugdcommissie.

 

Hieronder vindt u twee flyers over het nieuwe pupillenvoetbal.

flyer nieuwe pupillenvoetbal

ontwikkelingen jeugdvoetbal seizoen 1718