Topprestatie GVV’63 JO19-1 in het Bekertoernooi

Het JO19-team van GVV’63 heeft een topprestatie geleverd door de 3e ronde te bereiken van bekertoernooi. In Kerkdriel werd DSC na penalty’s verslagen.

Het was een open wedstrijd die op en neer ging. De eerste 15 minuten waren voor DSC. Maar GVV’63 nam de wedstrijd daarna over. Met rust was het 0-0. Direct na rust scoorde GVV’63 uit een klassieke aanval. De achterlijn halen, terugleggen en afronden door Daniel.

Langzaam nam DSC het initiatief over, wat resulteerde in de gelijkmaker. GVV’63 liet zich niet uit het veld slaan. Door een goede opkomende actie van Jeff, kon hij scoren met een schitterend afstandsschot vanaf 20 meter. DSC ging vol op zoek naar de gelijkmaker. Dit lukte vlak voor tijd. Bij een solo werd er niet adequaat ingegrepen. Eindstand 2-2. In de penaltyserie was GVV’63 het meest efficiënt en werd er met 2-3 gewonnen.

Een mooie prestatie van ons JO19-team. Binnenkort wordt er geloot voor de derde ronde.