Trainersstaf seizoen 2021-2022

150 150 GVV'63

Wij zijn verheugd dat we kunnen mededelen dat Denny van Geffen ook in het seizoen 2021-2022 trainer van GVV’63 1 is. De spelersgroep, de technische commissie, het bestuur en Denny zien voldoende perspectief om een vierde seizoen in te gaan. De prestaties van de afgelopen periode zijn goed en we verwachten dat GVV’63  1 de komende periode in de top van het klassement mee gaat doen. Wij wensen Denny veel succes in het huidige en komende seizoen!

Dit seizoen en het komende seizoen zal Denny geassisteerd worden door Pascal Rijkers, waarbij Denny de eindverantwoordelijke  hoofdtrainer is.  Pascal is al diverse jaren van grote waarde bij de jeugdafdeling van GVV’63. Maar ook bij de senioren zijn we blij met zijn expertise. Pascal overweegt de komende periode te starten met de opleiding voor UEFA B Trainer/coach II. Zijn praktijkstage zal hij lopen bij GVV’63 1. Met Pascal hebben we de intentie uitgesproken dat hij in het seizoen 2022-2023 Denny als hoofdtrainer zal opvolgen. Pascal veel succes met je opleiding en trainers werkzaamheden!

Daarnaast zijn we heel blij dat we ook met Arnold Kooijman tot overeenstemming zijn gekomen voor een vierde seizoen. Trainer van een tweede elftal zijn is niet altijd makkelijk, maar er is enorm veel waardering voor de wijze waarop Arnold zijn taak verricht. Wij wensen Arnold dan ook veel succes in het huidige en komende seizoen!

TC GVV’63