Verslag: FC Engelen JO09-4 – GVV’63 JO09-1 (1-5)

Vandaag was onze laatste competitie wedstrijd tegen Engelen. Er stond niets meer op het spel want WNC is kampioen en wij staan stevig op de tweede plaats. Maar natuurlijk wilden we deze wedstrijd winnen.

Na een minuut of 10 knalde Noah hard de 1-0 tegen de touwen. En daarna kwamen we los. Ik maakte zelf de 2-0 na een mooie pass van Nick. Nick zorgde zelf voor de 3-0 en opslag van rust zorgde ik zelf voor de 4-0, ruststand.

Na een korte pauze op het veld begonnen we aan de 2e helft. Baraa was in plaats van Yari gaan keepen. Als snel scoorde ik vanaf een hoekschop de 5-0. Hierna zakte ons spel een beetje in, en kwam Engelen een paar keer gevaarlijk uit. Baraa had een paar goede reddingen maar kon de tegentreffer niet voorkomen. Met een 5-1 afsluiting waren we dik tevreden, zeker ook omdat we met z’n allen hard gewerkt en goed gevoetbald hebben. Nu nog hopen op een paar oefenwedstrijden want de competitie is wel heel snel afgelopen.