Verslag: GVV 63 JO19- VV Altena JO19 (6-1)

Na een sterke voorbereiding van Gvv63 O19 was de eerste competitiewedstrijd daar. De drie punten moesten worden binnengehaald thuis tegen het verrassend sterke Altena.

We begonnen zeer sterk en geconcentreerd aan de wedstrijd maar dit resulteerde jammer genoeg niet in een vroege goal. Na een mooie combinatie op de linkerflank belandde de bal bij Jeff die een mooie steekbal in huis had op El Capitano Pim die de kans mooi verzilverde. Kort na de 1-0 maakten we vanuit een lange bal van Hidde de 2-0 na een mooie lob van Tom. Als een “duveltje uit het doosje” viel vlak voor rust helaas de 2-1 na het zwak verdedigen bij een vrijetrap tegen.

In de rust werd nadrukkelijk aangegeven dat de eerste 15 minuten na rust van groot belang zullen zijn.

Na ongeveer 30 seconden lieten we zien wat we de trainer hadden beloofd. Na een scherpe start scoorde onze centrumspits Max de 3-1. Na een prachtige steekbal van Richan maakte Daniel de kans mooi af en verraste de keeper in de korte hoek 4-1. Rond de 65ste minuut werd Ruslan na een sterke wedstrijd te hebben gespeeld vervangen door de voor aanvang van de wedstrijd, geblesseerde Tico. Na enkele minuten schoot hij na een knappe actie de bal in de korte hoek. 5-1. Kort hierna werd ook de 6-1 gescoord, door wederom Max, en was het definitief gedaan. Ook VV Altena merkte dit en ging er wat feller in. Dit resulteerde uiteindelijk in 2 gele kaarten voor Altena en 1 voor Gvv63.  Max bekroonde zijn sterke optreden met de laatste goal van de wedstrijd. 6-1.

Wij als team kunnen positief terug kijken op deze wedstrijd en de 3 punten. Op weg naar nog meer…

Man of the match: William van Wijk