Verslag: GVV’63 JO09-1 – FC Engelen JO09-4 (3-1)

Vandaag (15 oktober) stond de thuiswedstrijd tegen FC Engelen JO9-4 op het programma.

Ook deze wedstrijd wilden we natuurlijk weer veel plezier maken en heel graag winnen.

We starten de wedstrijd met z’n achten, aangezien Mohammed niet is komen opdagen.

In de eerste helft ging het erg gelijk op. FC Engelen is een leuke glijkwaardige tegenstander om tegen te voetballen en we kregen allebei wat kansen, maar er werd nog niet gescoord. Het was dan ook 0-0 toen we gingen uitrusten.

De tweede helft had trainer Henry het wat anders neergezet. Yari ging voetballen en Baraa keepen.

We begonnen goed en konden vrij snel een doelpunt maken. Noah schoot de bal mooi binnen. Niet kort daarna vielen ook ons tweede en derde doelpunt, gemaakt door Yari en Noah nog een keer.

FC Engelen scoorde jammer genoeg ook nog een keer, maar met de 3-1 uitslag zijn we heel blij!

We hebben erg goed onze best gedaan en we worden als team steeds beter!