Verslag: GVV’63 JO11-2 – Alem JO11-1 (1-0)

150 150 GVV'63

Vandaag de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie in de 3e klasse tegen Alem JO11-1. Even een stapje hoger (2 om precies te zijn).

We mochten dus onze borst nat maken. Grote jongens die zeker de eerste 10 minuten redelijk voetbalde en overspeelde zonder echt gevaarlijk te worden. Dit was te danken aan een sterk verdedigende Stijn en Baraa die van de JO9-1 ons team definitief is komen te versterken. Daarna ging het vertrouwen van de mannen omhoog en gingen we doen wat we goed kunnen voetballen. Dit gaf ons enkele goede mogelijkheden met een hele grote kans van Noud die zijn schot op de paal zag belanden.
0-0 met de rust maar volop vertrouwen alleen al wel heel erg moe, bijtanken dus. De 2e helft zijn we verder gegaan met goed overspelen en ballen afpakken en maakte Thymen verdiend de 1-0. Na 10 minuten spelen ging de tegenstander met de sterkste voetballers spelen en drong ons achteruit. Met man en macht verdedigen, ballen tegengehouden door Wouter en af en toe nog met speldenprikjes naar voren. Maar wat erg opvallend was om te zien was de strijd en beleving om een goed resultaat te halen. Ook al waren we moe, we hebben niet opgegeven en drie punten over de streep getrokken. Een goed begin als we met zoveel inzet en passie en voetballend vermogen door kunnen gaan, gaat het goed komen in deze hogere klasse. Als trainer ben ik in ieder geval super trots op allemaal.

Volgende verslagje is voor Stijn. Tot volgende week.