Verslag: GVV’63 JO11-2 – Asperen JO11-3 (0-7)

Vandaag speelden we tegen asperen. De vorige seizoenshelft waren ze kampioen geworden in de 5eklas net als ons. Het was heel mistig.
De wedstrijd begon gelijk op, de bal ging rond op het middenveld.
Na een vrije trap van ons kwam de bal bij asperen die snel counterde. Noud kon doorlopen maar het lukte niet om hem bij Yannick te krijgen.
Asperen zette meer druk maar kreeg de bal er niet in.
Na een uittrap van ons onderschepte asperen de bal, na goed overspelen scoorden ze 0-1. Kort daarop werd de bal ongelukkig weggewerkt en in de kluts werd het 0-2.  Op een paar kleine kansjes na kwamen we er lastig langs. We gingen beter overspelen en kwamen meer op de helft van de tegenstander. Na een aanval door het midden werd het toch 0-3.

De tweede helft begonnen we een stuk feller en speelden we beter over. Hierdoor kreeg Noud al snel een kans die de keeper net kon redden.
Na een snelle uitval van asperen scoorden ze toch 0-4.
Een afstandschot kort daarna scoorde ze 0-5. Vanuit een corner van ons kon Ryan nog schieten, maar hij ging net mis.
Kort er na werd het ook nog 0-6 en 0-7. Het eind van de wedstrijd was vooral verdedigen. Een uitbraak van Ryan en Thymen ging er niet in.