Verslag GVV’63 JO11-2 – DSC JO11-4 (5-3)

Een frisse zaterdag was het vandaag en de tegenstander was DSC
Na een warming up en een balletje getrapt te hebben begonnen we aan de wedstrijd, eerst werd er nog een minuut stil gehouden voor Roelanda Bakker, respectvol.

Een stevige tegenstander van groot formaat hadden we.
Een bliksemstart moesten we maken om de DSC te breken , na 3 minuten kreeg Ryan de eerste kans en die benutte hij gretig dus de 1-0
was binnen .

We waren wel kleiner maar sterker en kozen opnieuw de aanval wat  een paar minuten na een mooie pass van Nout op Ryan die kans kreeg om te schieten, de verdediging van DSC liet te wensen over dus werd het schot beloont.2-0

jo11-2-dsc

Wouter had het rustig en stond met z’n armen over elkaar .
Ik werd gewisseld na een kwartier door Stijn.
Even later kreeg Ryan opnieuw een kans door een goede voorzet van Nout maar kopte die over.
We werden al een beetje moe en DSC werd sterker dus Wouter kon zijn handen tevoorschijn halen. Koen had nog wel voor de rust de kans om de wedstrijd te beslissen maar schoot hard tegen de paal.
Na de rust kwamen we niet in het spel en scoorde Dsc  de 2-1 .

Pascal coachte ons zodat we weer beter in ons spel kwamen en Yannick een kans kreeg en met een mooie knal er 3-1 van maakte. Ik mocht er weer in. De nummer 10 van de tegenpartij was plotseling gevaarlijk en maakte er 3-2 van. Het werd weer spannend maar Ryan en Thijmen hielden het hoofd koel en na goed overspelen kon Thijmen binnen schieten .4-2

Ook ik kreeg een goede bal mee van Stijn en kwam door de verdediging van DSC maar schoot net naast  DSC was nog niet verslagen want door een counter kwamen ze weer dichtbij maar Stijn had er geen moeite mee en verdedigde uitstekend.

Ze mochten een corner nemen maar daar had wouter niet op gerekend en kon de bal niet houden .4-3. De laatste minuten werden nog spannend , Ryan koos de diepte wat Thijmen zag en hem de bal meegaf zodat die met een mooi doelpunt de eindstand bepaalde .5-3 De 3 punten zijn weer binnen bij een spannende wedstrijd. We hebben het met z’n allen weer super gedaan!