Verslag: GVV’63 JO11-2 – Jan v Arckel JO11-2 (4-1)

Vandaag de thuiswedstrijd GVV JO11-2  tegen Jan van Arckel JO11-2. De uitwedstrijd hadden we gewonnen met 2-5 maar was ondanks de winst best spannend.
Iedereen was er vandaag en we begonnen met Yannick in de wissel. Wij hadden het meeste balbezit en Thymen scoorde na ongeveer 15 minuten 1-0. Na ongeveer 5 minuten scoorde de tegenpartij en was het 1-1!
Ondanks dat we veel op de helft van de tegenpartij speelden, waren er af toe aanvallen van Jan van Arckel waarbij onze verdediging flink moest werken.
Rust…
In de rust hebben Pascal en Bjorn de opstelling gewijzigd; 2 man verdediging, 2 verdedigend middenveld en 2 midden / spits.
Na ongeveer 5 minuten in de 2e helft werd Ryan getackeld in het strafschop gebied van Jan van Arckel, en kregen we een penalty van de scheidsrechter. Stijn nam de penalty en scoorde 2-1! Ook in de 2e helft speelden we veel op de helft van de tegenstander. Na een voorzet kreeg Yannick de bal en scoorde 3-1!
Ongeveer 7 minuten voor het einde scoorde Ryan 4-1! De laatste minuten werd Jan van Arckel nog actief in ons strafschop gebied, maar omdat Wouter nog fit was en de verdediging goed werk leverde bleef het 4-1!