Verslag: GVV’63 JO11 2 – MVV’58 JO11 4 (5-0)

150 150 GVV'63

Afgelopen zaterdag moesten we aantreden tegen MVV’58. Wederom wat grotere jongens als die van ons, maar dat is wekelijks hetzelfde. We hebben namelijk pas 3 spelers van 9 jaar en 5 spelers van 8 jaar.

De eerste 5 à 10 minuten was het een rustig en sloom begin, nog niet helemaal wakker. Wel wat kansjes van Yannick en Noud, maar nog geen doelpunt.
Daarna werden we wat actiever en een bal werd goed binnen gehouden door Ryan, Thijmen kwam Ryan goed helpen en gaf een pass op Jacco die vervolgens bij zijn rentree (eerste wedstrijd van het seizoen) meteen in de kruising schoot (1-0).
Pass van Thijmen op Yannick die met zijn linker bijna een echte spitsengoal maakte, maar de keeper pakte de bal goed. Maar Gameren werd steeds beter en had inmiddels al zo’n 4 kansen gehad. Ook MVV’58 kreeg wat kansen en dan met name wat afstandsschoten, maar werden allemaal goed gepakt door onze keeper Wouter die steeds beter gaat keepen (mede dankzij zijn keeperstrainer Laurens). MVV’58 kwam niet tot uitgespeelde kansen door goed verdedigingswerk van Stijn die eindelijk weer fit is. Stijn is weer 2 wedstrijden terug en 2x geen doelpunt tegen. Net zo belangrijk als scoren!
Ryan maakte een mooie actie voorbij zijn tegenstander maar zijn schot werd knap gestopt door de keeper. Ook Yannick wederom een mooie actie, maar zijn schot was iets te zacht. Noud goed voorbij zijn tegenstander en pass op Ryan, schot op de paal. Noud schot op doel maar keeper is sta in de weg. Veel kansen maar blijft 1-0 en dus spannend.
Een afstandsschot van Koen komt bij Thijmen die in de kruising raak schiet (2-0). Pass van Ryan op Koen, schot op doel (3-0).
Mooi actie Noud pass op Ryan en paal-paal-doelpunt (4-0).
En Jacco maakt zijn 2e treffer van de dag (5-0).

Wouter – Gaat ontzettend vooruit, goede duiker
Stijn – Sterke verdediger en een hele goede discipline
Jacco – IJverig en een goede balafpakker
Koen – Groot en sterk, goed schot/pass. Vrijetrapspecialist
Thijmen – Veel drive in zijn spel en is zowel voor- als achterin te vinden
Ryan – De speler met het meeste overzicht, klein maar ontzettend vaardig.
Noud – De dribbelkoning, nog kleiner maar veel kwaliteiten
Yannick – Spits in wording, maakt tot nu toe de grootste stappen in dit seizoen.

Volgende week uit naar Jan van Arckel.