Verslag: GVV’63 JO9-1 – Leerdam SP JO9-1 (4-1)

Op vakantie zijn wilde thijmen, Baraa en Wouter gelukkig met ons mee voetballen.
‘S morgens melde Ricardo zich ook af omdat hij ziek is, dus speelden we allemaal een hele wedstrijd. De eerste helft ging gelijk op en hadden we pech met een bal van mij op de lat en een schot van Wouter die van de lijn werd gehaald.
Thijmen maakte in de laatste seconde voor de rust na een mooie combinatie de 1-0.
Net na de rust scoorde noah met een sneaky bal de 2-0. Even later maakte noah ook de 3-0 en ik scoorde de 4-0.
Enkele kansen werden om zeep geholpen en we hadden eigenlijk nog een paar keer moeten scoren.
Leerdam sport scoorde de 4-1 en Yari die al eerder enkele mooie reddingen had gemaakt hield zijn doel verder schoon. We hebben allemaal een goede wedstrijd gespeeld met veel inzet.
Baraa, thijmen en Wouter bedankt dat jullie wilde meespelen.
Ik kan niet wachten tot de volgende wedstrijd tegen mec’07.