Verslag: GVV’63 JO9-1 – Teisterbanders JO9-1 (0-3)

150 150 GVV'63

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Teisterbanders op het programma. Het was de eerste wedstrijd tegen deze tegenstander, dus we wisten nog niet wat we konden verwachten. Indy moest op het laatste moment nog afhaken door een voetblessure, maar gelukkig kon Tess voor haar invallen.

Stipt om 08:30 uur werd er afgetrapt en al snel bleek dat dit een leuke en aardig gelijkwaardige tegenstander is. Ze zijn wel wat allemaal wat groter en sterker, maar dat is wel vaker zo.

Nadat het ongeveer 10 minuten redelijk gelijk op ging, wilde Ricardo een bal uit het strafschopgebied wegschieten en die kwam vol tegen de neus van een tegenstander. Waardoor de bal plotseling achter Yari in het doel belandde. De jongen hield er wel een bloedneus aan over, maar kon daarna wel verder gelukkig.

Niet veel later viel ook de 0-2 en dat was ook de ruststand. In de tweede helft ging het ongeveer hetzelfde. We kregen zelf jammer genoeg niet echt grote kansen en de tegenstander scoorde nog wel 1 keer. Zo eindigde de wedstrijd in 0-3. We hebben wel erg goed gevoetbald allemaal en er al onze energie in gestopt, dus dan is het ook niet zo erg om te verliezen.

In de strafschoppen die na de wedstrijd volgden werd er veel tegen de lat geschoten, maar dat was ook de bedoeling. Misschien was dat wel de 1 april grap ;-).