Verslag: GVV’63 JO9-1 – Well JO9-2 (1-1)

150 150 GVV'63

Vandaag mochten we eindelijk na een lange zomerstop weer een wedstrijdje spelen voor de beker. We hadden nog niet genoeg spelers door vakantie en een vervelende blessure voor Sam. Maar dankzij Allysia, Mats (beide mini’s) en Yannick (JO11-2) hadden we toch een volledig team. Zeker voor de mini’s was het even aanpoten voor het eerst op het grote veld en een beetje spannend.

We begonnen sterk met veel aanvallen en waren verdedigend vaak op de juiste plek. In de eerste helft scoorde we iets voor rust een verdiende 1-0 en misten we wat kansen om nog meer meer te scoren. Na de nodige rust gingen we fanatiek weer verder maar kon je zien dat we vermoeid waren en scoorde Well de 1-1. Beetje tegen de verhouding in maar als we nog enkele kansen hadden gemaakt hadden we zeker kunnen winnen. Al met al lekker weer begonnen en hopelijk zijn we snel weer compleet, bedankt voor de hulp van de spelers van andere teams zodat we wel een wedstrijd konden spelen vandaag.

Doelpunt: Yannick