Verslag: GVV’63 VR1 – SV BLC VR1 (2-7)

Gisteren stond de wedstrijd tegen de Bosschenaren, SV BLC, op het programma. Henk maakte ons voor de wedstrijd duidelijk dat we volledige focus moesten hebben.
Dat gebeurde, met onze tijdelijk vervangende keeper Lizanne startten we scherp, wij kregen zelfs de eerste kansjes. We zetten steeds positief door… Je weet de wet op het voetbal is: als je zelf niet scoort, valt hij aan de andere kant. Helaas kwam BLC op 0-1 door een schot op doel die moeilijk te pakken was voor Lizanne. Kort daarna krijgt Kim een mogelijkheid op assist van Nita, 1 op 1 met de keeper en ze schiet hem netjes in de rechter hoek. We spelen een goede eerste helft, er wordt goed gecombineerd en gecommuniceerd! Dat wordt snel weer beloond met een doelpunt: 2-1 wordt ook in de rechter hoek ingeschoten door Nita op assisteren van Janneke. Een heerlijk gevoel dat we eindelijk een keer voor staan 🙂 Dat proberen we vast te houden. Helaas kunnen we niet rusten met een voorsprong: een afstandschot dat via de lat in het doel valt. Toch gaan we met een goed gevoel de rust in met een gelijke stand.
We kregen geen grip op de 2e helft, in tegenstelling tot de 1e helft. Enkele doelpunten vielen ineens snel achter elkaar, toch bleef het spel fair en zijn we weer blij dat we als team konden laten zien dat we weer een stapje verder zijn. Dit jonge team maakt stappen en dat is positief!