Verslag: Heerewaarden JO11-1 – GVV’63 JO11-2 (2-3)

Vandaag moesten we tegen Heerewaarden. Iedereen was fit en op tijd aanwezig zodat we al vroeg naar sportpark De Buke konden vertrekken. Na de wedstrijd bespreking van Pascal gingen we naar buiten en begonnen we aan de warming-up. Iedereen deed heel erg zijn best en iedereen was in vorm. We voetbalden dan ook serieus, goed en wilde graag winnen. De eerste kans was al na een paar minuten voor ons. Daarna was Heerewaarden net even iets gelukkiger. Een voorzet kwam tegen de voet van Koen aan en belande in de goal achter Wouter. We voetbalde met een bal waar ook het 1e elftal van Heerewaarden mee voetbalde, zo zwaar en hard. Gelukkig vonden ze ergens in de tijdelijke accomodatie een betere bal die veel lichter was. Hier wist Koen wel raad mee en scoorde met een mooi afstands schot. En zette 1-1 op het scorebord.

Thijmen scoorde na rust de 1-2. We waren heel veel aan het aanvallen en hoefde niet veel te verdedigen. Uit een countertje scoorde de tegenstander de 2-2. We gaven niet op een bleven aanvallen en goed samenspelen. Hierdoor scoorde Thijmen de 2-3. Toen de scheidsrechter blaas de voor het einde van de wedstrijd was iedereen heel blij met de overwinning. Het volgende verslag mag  Bara doen. Grt. Ryan.