Verslag HRC’14 – GVV’63 JO11-2 (3-6)

150 150 GVV'63

Vandaag hebben we gespeeld voor de Bekercompetitie tegen HRC’14 in Hurwenen. Omdat we een paar spelers tekort hadden, hebben we ondersteuning gekregen van Jorn en Baraa (JO-9) en Mohammad (JO11-1). De eerste helft waren we ongeveer even sterk, maar door goed over te spelen gingen we met 1-4 de rust in. De tweede helft was de tegenstander iets sterker, ook omdat wij zelf iets vaker wisselden met de reservespelers.

In de tweede helft hebben we een paar spannende momenten voor ons eigen doel gehad, maar Wouter heeft super gekeept. De eindstand is uiteindelijk 3-6 geworden en hebben we door goed samen te spelen verdiend gewonnen. Ryan was met 4 doelpunten de “Man of the match”, Baraa heeft ons team vandaag super goed ondersteund. Groetjes Koen van Gog en Thijmen van de Oever.