Verslag: Kerkwijk JO09-1 – GVV’63 JO09-1

Vandaag hadden we een oefenwedstrijd tegen Kerkwijk JO9-1. We begonnen goed en kregen een paar mooie kansen maar kwamen toch met 1-0 achter. Na een paar ballen tegen de doelpaal scoorde Jorn 1-1. Na weer een bal tegen de paal maakte Kerkwijk 2-1. Tijdens de rust hebben we van Maarten en Henry nog een goeie peptalk gekregen. Baraa ging na de rust keepen en ik voetballen. We waren al wel een beetje moe want we hadden geen wisselspelers terwijl de tegenstander er 2 had.

De 2e helft voetbalden we weer goed maar misten toch een paar kansen. Ook Kerkwijk kreeg goeie kansen die Baraa mooi tegenhield. Maar jammer genoeg schoten zij er toch een in (3-1). Wij gaven niet op en bleven aanvallen. We moesten wel want onze trainers, opa’s, pappa’s en mamma bleven maar blèren dat we door moesten voetballen. Gelukkig voor ons kreeg Jorn een kans en schoot de 3-2 er in. Dat gaf ons weer moed en daardoor kreeg ik, op aangeven van mijn medespelers, de bal precies goed om er 3-3 van te maken. Toen werd het echt spannend en ging het heen en weer totdat het uiteindelijk 5-5 werd. Ik heb voor het eerst, met hulp van mijn teammaatjes, een hattrick gescoord!!
Het was één van de mooiste wedstrijden die we gespeeld hebben en het was super spannend. Klasse gespeeld allemaal!

Alvast fijne feestdagen en tot volgend jaar.