Verslag: TEC 1 – GVV’63 1 (0-11)

150 150 GVV'63

Op een zonovergoten Sportpark De Kol in Tiel was het eerste team van de zaterdagafdeling van tweede divisionist TEC de volgende tegenstander van GVV ’63. Een team dat weliswaar mee onderaan staat, maar nooit mag worden onderschat. De geel-zwarten pakten de zaken dan ook voortvarend aan en lieten de Tielenaren nauwelijks van hun eigen helft afkomen. Het wachten was dan ook op de eerste goal. Nadat Daniel Goncalves, Stefan Blom en Mathijs Libbers het aluminium boven de TEC-goalie hadden getest viel al snel de 0-1. Daniel reageerde attent op een stil vallende bal binnen de zestien en de voorsprong was daar. Binnen de 20 minuten verdubbelde Karim Kaaouass combinerend door het centrum de voorsprong. Hierna zakte het tempo bij de gasten en kabbelde de wedstrijd rustig voort zonder noemenswaardige wapenfeiten. Gelukkig werden de Gamerenaren weer op tijd wakker en zorgde Bart Geurts en Mathijs voor de 0-4 ruststand.

tec-uit

Wie na de kantwisseling dacht dat GVV ’63 het rustig aan zou gaan doen kwam bedrogen uit. De andermaal sterk spelende Bjorn van Bruchem knalde schitterend de 0-5 in de kruising en Daniel zorgde voor de wellicht nog fraaiere 0-6. Binnen 10 minuten na rust was het 0-7.  Bart was het eindstation van een perfecte aanval. Ondanks de achterstand bleef TEC positief en toonde het zich een uiterst sportieve opponent. Na drie wissels aan Gamerse zijde gingen de GVV-ers op jacht naar nog meer goals.  De doelpunten kwamen dan ook. Karim en de ingevallen Jochem Roding tikte en kopte de stand naar 0-9. De grote vraag werd nu wie de tiende goal voor zijn rekening zou gaan nemen. Deze eer viel Karim ten deel. Met het hoofd zorgde hij voor de dubbele cijfers op het bord. Het was tenslotte invaller Richan Kreling die voor de 0-11 eindstand zorgde.

tec-uit-2

Een klinkende zege tegen een niet al te sterke, maar wel faire tegenstander. Volgende week zaterdag is Vuren om 15.00u te gast op Sportpark Maartenshof. Een pittige tegenstander, waar GVV ’63  traditioneel zij handen vol aan heeft.  De mannen van Jan van Setten zullen ongetwijfeld gebrand zijn op een goed resultaat en er vol voor gaan.