Verslag: vv Haaften 2 – GVV’63 2 (1-4)

150 150 GVV'63

Vandaag is de competitie begonnen voor het tweede. Na 2 bekerwedstrijden, 8-4 verlies tegen Unitas en 1-2 verlies tegen Nivo Sparta, mochten we vandaag aantreden tegen Haaften 2. Doordat we vorig seizoen zijn gedegradeerd van de 2e naar de 3e klasse hebben we dit seizoen als doelstelling om minstens een periode te winnen, om te proberen zo snel mogelijk terug kunnen keren naar de 2e klasse. Om 12:00 begonnen we sterk aan de wedstijd. Na 6 minuten krijgen we de eerste kans door een kopbal van Rico die net over het doel gaat. Na 13 minuten komen we op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Jochem na een mooie steekpass van Thom. Twee minuten later komen we op een 0-2 voorsprong door een goal van Thom nadat Jochem de bal teruglegde. Hierna kregen nog een aantal grote kansen, waaronder een kopbal van Erik op de lat, maar hieruit kon niet gescoord worden. In de 35e minuut komen we op een 0-3 voorsprong door een schot van Erik na opnieuw terugleggen van Jochem. Haaften stelde hier bijzonder weinig tegenover. Buiten een aantal terugspeelballen had Quincy nog niets te doen gehad. In de 40e minuut wordt er achterin dom balverlies geleden waardoor Haaften uit de eerste kans een doelpunt kan maken 1-3. Dit is ook de ruststand.

In de rust komen Sander en Alex in de ploeg voor Mossa en Danny. Na de rust beginnen we ook weer goed, door in de 51e minuut de 1-4 te scoren door Thomas na een goede corner van Sander. Hierna zakte het niveau weg en leden we teveel onnodig balverlies. In de tweede helft is Joeri nog in de ploeg gekomen in plaats van Jochem. Zonder zelf in de problemen te komen hebben we de 1-4 overwinning over de streep kunnen trekken. Hierdoor kan het tweede in de eerste competitiewedstrijd gelijk 3 punten bij laten schrijven. Volgende week staat de 2e wedstrijd op het programma tegen M.V.V.’58 2. Deze wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Maartenshof en begint om 14:30.

Doelpuntenmakers: Jochem, Thom, Erik en Thomas.