Verslag: Wilhemina JO09 3 – GVV’63 JO09 1 (1-6)

Vandaag reizen we af naar ’s-Hertogenbosch voor de wedstrijd tegen Wilhelmina. Omdat we precies met 7 spelers zijn wordt het voor alle jongens een hele wedstrijd voetballen. Geen tijd om als wissel op adem te komen.
De eerste corner van de wedstrijd wordt door Jorn prachtig om de paal gekruld en zonder aanraking van een GVV’er vliegt hij langs de keeper.
Daarna volgt een goal van Noah en weer een goal van Jorn. Met een voorsprong van 3 goals komt de stemming er goed in en alle spelers doen leuk mee. Mooi om te zien wat voor vorderingen dit team maakt op het gebied van elkaar opzoeken en overspelen.
Net voor de rust scoort Wilhelmina en met een stand van 1-3 gaan we buiten pauzeren.

In de tweede helft komt er een enkele counter van Wilhelmina maar deze wordt steeds vakkundig door de verdediging en onze keeper afgeweerd. Bijna elke speler van Gameren krijgt een schot op het doel van de tegenstander. Gameren weet nog 3 goals te scoren en daarmee wordt de wedstrijd gewonnen met 1-6.

De wedstrijd werd sportief geleid door de scheidsrechter, welke op een leuke manier bezig was de jongens de waarde van Fair Play bij te brengen.