We gaan weer van start!

150 150 GVV'63

Jeugdspelers GVV’63

De zomervakantie zit er bijna op. Scholen staan op het punt van beginnen, zwembaden worden opgeborgen, de PlayStation krijgt wat meer tijd om af te koelen en het is weer tijd voor voetbal! Het nieuwe seizoen 2018/2019 staat voor de deur.

De ballen liggen klaar, de velden zijn bij GVV’63 zelfs na deze warme zomer nog groen en er wordt volop gewerkt aan de nieuwe kleedkamers. Alle ingrediënten om er samen een mooi seizoen van te maken met je team zijn aanwezig. Ik zeg team maar om in de termen van fortnite te blijven en aansluiting te houden met de jeugd, kan ik beter squad zeggen. Waar ik zeker weet dat er vele uren besteed zijn aan dit spel tijdens de vakantie, hoop ik dat onze jeugd zo af en toe de bal nog heeft weten te vinden.

Het is weer tijd dat we 3 keer per week met, de door de TC jeugd samengestelde squads gaan voetballen, plezier maken en ontwikkelen tot een betere voetballer of voetbalster. PlayStation en/of mobiele telefoon uit en voetbalschoenen aan! Onze jeugd kennende hebben ze er weer net zoveel zin in als ik. Als voetballer kon ik niet wachten om te beginnen, als trainer is dat niet anders en als lid van de TC jeugd is het eigenlijk geen moment gestopt. Eigenlijk is het alleen maar fijn dat de deuren van de club weer wekelijks geopend zijn voor iedereen. We mogen allemaal weer beginnen.

De verwachtingen zijn wederom hoog dit seizoen. Ik hoop op vele leuke gelijkwaardige jeugdwedstrijden, dat de stijgende lijn voor wat betreft de ingezette groei en ontwikkeling blijft behouden en vooral op veel blije juichende jeugdspelers. Ik hoop dat de gelegde basis van de afgelopen seizoenen nog meer draagvlak krijgt en dat de betrokkenheid bij onze jeugd en de club nog meer toeneemt. Dat er nog meer vrijwilligers hun steentje willen bijdragen, hoe groot of klein dan ook.

Laten we er met elkaar een mooi seizoen van maken, laten we positief zijn op het veld en ernaast, en ervoor zorgen dat we trots zijn op de jeugd van GVV’63.

Ik (en de gehele TC jeugd) zijn er in ieder geval klaar voor, bij vragen en opmerkingen zijn we weer voor iedereen bereikbaar. Succes in de voorbereiding, de beker en in de competities.

Sportieve groet,
Pascal Rijkers
TC Jeugd