Zomerstop

150 150 GVV'63

Beste leden van GVV’63,

Het seizoen is ten einde en de zomervakantie staat voor de deur. Ook al zijn er in de voetballerij altijd teleurstellingen te verwerken, kunnen we bij GVV’63 in grote lijnen terug kijken op een geslaagd seizoen 2017/18.

We zien dat er binnen onze vereniging weer de nodige stappen zijn gezet. Er ligt een duidelijk jeugdbeleidsplan, beleidsplan seniorenvoetbal en een algemeen clubbeleidsplan. Met de regels die hierin afgesproken zijn, kunnen we als vereniging jaren voorruit.

Daarnaast zien we een positieve ontwikkeling binnen onze vereniging. Steeds meer mensen willen een bijdrage leveren als vrijwilliger. Hierbij hoeft het echt niet altijd om grote tijdrovende werkzaamheden te gaan. Als veel leden een kleine taak uitvoeren, dan worden we als vereniging alleen maar sterker! Alle vrijwilligers enorm bedankt voor jullie inzet!

Ook zijn we heel blij met de betrokkenheid van onze sponsoren, die het afgelopen seizoen weer aangetoond hebben dat ze GVV’63 een warm hart toe dragen. Waarvoor dank.

Op dit moment is onze vereniging bezig om het aantal kleedkamers verder uit te breiden. Een groot compliment voor de mensen van de Bouwcommissie! Die hier veel tijd en energie in steken. Wij hopen dat zij de komende periode veel hulp krijgen van onze leden! Hiervoor zullen we een bericht plaatsen, zodat je weet bij wie je kunt aanmelden.

Dan rest ons alleen nog om iedereen een fijne zomervakantie te wensen. Op 7 augustus start de eerste training weer.

Bestuur GVV’63