Ameide JO11- GVV’63 JO11-2

1024 682 GVV'63

Vandaag een oefenwedstrijd op het programma om de zaterdagochtend niet op bed uit te liggen maar lekker bezig op het veld.

De tegenstander was vv Ameide een team wat bovenaan in de 3e klasse staat en graag wilde oefenen tegen een 2e klasse team. We begonnen zoals de afgelopen weken, spelend op het veld maar niet met voetbal bezig. Hierdoor stonden we al binnen 2 minuten met 1-0 achter. Daarna werden we wat dreigender en gingen wat beter spelen en verder van onze eigen goal af.

Hierdoor creëerden zowel wij als de tegenstander wat kansen. Na een goede aanval, met een nog betere redding van de keepster kregen we een corner. Hier worden we de laatste weken steeds gevaarlijker mee en maakte nu zelfs de 1-1 door Stijn. De tegenstander speelde diep en maakte het veld groot en soms te groot waardoor wij de ruimte kregen en om direct Noud voor de keeper te zetten die beheerst 1-2 maakte.

Na rust hadden we wat meer moeite om warm te blijven en in positie te spelen. Veel afstandschoten van Ameide maar die werden gekeerd door Yari of die gingen hoog over. Dreigend maar niet altijd gevaarlijk.

Wij kwamen er nog steeds wel uit en kregen wat ruimte om kansen te creëerden maar soms leek verdedigen de basis en wilde we graag een overwinning en durfde niet zoals we kunnen aan te vallen. Toch maakte een momentje van onoplettendheid en scherpte bij ons het mogelijk dat Noud een te verwachten achterbal binnen hield en Jochem In zijn eerste wedstrijd zijn eerste doelpunt gunde 1-3. Daarna speelde we veel op onze eigen helft, maakte geen gebruik van de geboden ruimte en verdedigde met man en macht.

Toch maakte Ameide 2-3 en kreeg nog wat kansjes deze benutten ze niet en zo halen we weer eens een leuk resultaat. Misschien niet helemaal verdiend maar lekker is het altijd om met zijn allen te winnen.

Zoals geschreven in het vorige verslag maakt Ryan volgende week de laatste van dit jaar. Op naar de punten en bij een overwinning naar de middenmoot van de 2e klasse. (Als we maar scherp beginnen)