Den Dungen – GVV’63 JO8-3

1024 683 GVV'63

Zaterdagochtend, een keer niet zo vroeg (allemaal uitgeslapen???) verzamelen we om 9.00 om naar Den Dungen te gaan. Na enig zoeken hebben we het veld gevonden en om 10.00 wordt er afgetrapt. De ‘groenen’ zitten al snel voor ons doel, maar met elkaar houden onze toppers de bal tegen. Vera krijgt de bal te pakken en sprint naar de overkant, maar teveel groen om er goed door te komen. De bal is al snel bij ons doel terug en groen scoort op de bovenste lat. Na het uitnemen pakt groen wederom de bal en scoort al snel een tweede maal.

Brent neemt de bal mee, maar het lukt niet om te scoren. Al gauw is groen terug voor ons doel, maar Jamey houdt in zeer korte tijd 5 ballen tegen. Onze jongens en meiden verdedigen zich kranig, ook al blijft groen hen op de lippen zitten. Ineens komt er heel schuin een bal richting doel en vallen de 3-0, de 4-0 en de 5-0. Vlak voor rust schiet Romy er ineens vandoor met de bal. Ook Brent, Vera en Hugo storten zich vol in de aanval. Een mooie kans, maar net onderschept, helaas. Groen is weer aan de bal, maar dankzij de geweldige verdediging van Rowald is er geen kans tot scoren. Hugo onderneemt nog een moedige aanvalpoging, maar groen pakt de bal af en weet te scoren in de laatste seconden voor rust.

Na de rust is er direct een pittige strijd voor ons doel. Jamey bezweet zijn knie, maar na even koelen bikkelt hij toch door in het doel, er wordt op hem gerekend. En niet voor niks, want samen met Rowald stopt hij de ene na de andere bal, geweldig duo!

Jamey schiet een bal met enorme kracht naar voren en Vera sprint naar de overkant met de bal. Dat kan groen niet hebben. Ze gaan in de tegenaanval en scoren de 7-0, 8-0 en 9-0. Onze bikkels raken hun motivatie een beetje kwijt en hebben hard de aanmoediging van de zijlijn (dank papa’s, mama’s, oma en andere belangstellenden!) Helaas valt de 10-0. Hugo is het zat en rent naar voren, schiet over naar Gwen, die hem net niet te pakken krijgt en hop daar is groen alweer.

3 ballen op doel fantastisch gestopt door Jamey, maar dan gaat er toch één in, 11-0. Hugo onderneemt nog twee prachtige pogingen, jammer genoeg zonder resultaat. De strijdlust komt boven en Gameren stort zich vol in de aanval. De keeper van Den Dungen moet aan de bak en houdt de ballen uit doel. Er vallen nog twee doelpunten. Vera probeert nog een keer uit te breken, maar het lukt net niet. Jamey en Sem houden een geweldige verdediging overeind, maar de tegenstander blijft sterk. Groen neemt uit en Brent pakt slim en behendig de bal af, direct richting doel. De rest volgt en laat merken dat het mooi is geweest, Gameren is aan zet.

Na een paar mislukte pogingen valt ineens het doelpunt!!! Groen doet nog een poging, maar die wordt tegengehouden door Jamey. De wedstrijd is afgelopen. Geen winst, maar ze hebben keihard gewerkt! Super gedaan toppers!!!