Den Dungen JO12-1 – GVV’63 JO12-1

512 511 GVV'63

Na bijna 3 weken geen wedstrijd te hebben gespeeld. Een periode met alleen regen en korte trainingen mochten we vandaag weer lekker een potje voetballen. Het weer was goed, het veld dik in orde en een tegenstander met 0 punten.

Vol verwachting begonnen we aan de wedstrijd. We moesten vandaag toch wel de punten mee naar huis nemen was de tendens. Al snel werd duidelijk dat dit niet het geval zou zijn. Waar het niveau op de trainingen langzaam weer omhoog gaat, hadden we het vandaag in alle opzichten lastig.

Positioneel stond het niet altijd, voetballend onrustig en dus moesten we het hebben van strijd. Dat laatste had de tegenstander ook waardoor het hotsenknots voetbal werd. Alles op een kluitje, weinig rust en controle. Toch kwamen we op 1-0 voor na een spaarzaam momentje van vrijheid voor Sam. Kort daarna was het alweer 1-1 en dit was ook de ruststand. Zouden we ons befaamde sterke 3e kwart weer op de mat kunnen leggen?

De 2e helft begon goed met kleine kansjes uit corners iets meer rust in het spel en uiteindelijk de 2-1 door Aidan. Wat er daarna in het team gebeurde of met de tegenstander is moeilijk te verklaren. Den Dungen werd sterker en maakte de 2-2. Gameren verloor het echte geloof, kreeg weinig kansen meer en Den Dungen geloofde in een resultaat. Echt gevaarlijk werd het niet maar vandaag en was een gelijkspel het maximale.

Hopelijk pakken we het ritme van voetballen en trainen weer op en staan we er volgende week tegen Wilhelmina. Van onderschatting hoeven we geen last te hebben tegen de koploper.