GVV’63 1 – ONI 1 (1-2)

1024 683 GVV'63

ONI uit ’s Gravenmoer was de volgende tegenstander voor GVV ’63 in de tweede thuiswedstrijd achtereen voor de geel-zwarten. De oranje-blauwe formatie geldt als een van de titelkandidaten in 3D. De thuisclub was hier niet van onder de indruk en liet in het eerste half uur dan ook duidelijk zien dat ze voor een driepunter gingen.

Michel Kooijman had de openingstreffer op zijn schoen maar vond de ONI-goalie op zijn weg. Niet veel later had de Brabantse doelman moeite met een schot van Daniel Bouma, was Michel er als de kippen bij om te scoren, maar opnieuw kwam de keeper als winnaar uit de strijd.

Toen Michel na een kwart wedstrijd geblesseerd het veld moest verlaten verdween er een gevaarlijke angel uit het Gamerse aanvalsspel. Toch had GVV ’63 de leiding moeten nemen toen Jeffrey van der Meijden de bal langs de uitkomende keeper speelde, maar de bal helaas net naast schoof. De gasten stelden hier, behoudens een kans van hun geslepen spits, weinig tegen over.

Derhalve werden doelpuntloos de kleedkamers opgezocht.

In het tweede bedrijf waren de bakens duidelijk verzet en nam ONI het heft in handen. Een en ander resulteerde binnen tien minuten in 0-1 toen een van richting veranderde bal achter Maikel van Tuyl verdween.

GVV ’63 moest nu op zoek naar de gelijkmaker maar slaagde er nauwelijks in om openingen te vinden in de defensie van ONI. De Brabanders hielden controle over de wedstrijd en waren ook enkele keren dichtbij verdubbeling van de voorsprong. Toch viel in de 90e minuut de niet meer verwachte gelijkmaker. Een hoge bal van Moezzamel Ahmadzai leidde tot gegrabbel bij de doelman van ONI en invaller Thomas van der Ley schoof de 1-1 binnen.

De koek was echter nog niet op want diep in blessuretijd tikte een ONI-speler van dichtbij eenvoudig de 1-2 eindstand binnen.

Al met al een toch onnodige verliespartij tegen wel een sterke tegenstander. Komende zaterdag treden de mannen van Denny van Geffen aan tegen NEO ’25. Op Sportpark De Gaard in Sprang-Capelle krijgt GVV ’63 vanaf 15.00u de kans om een broodnodige driepunter te scoren.