GVV’63 2 – NOAD’32 2 (2-3)

396 396 GVV'63

Degradatie GVV’63 2

Het 2e elftal van GVV’63 heeft gisteren de nacompetitiewedstrijd tegen NOAD’32 met 2-3 verloren. In de eerste helft waren de gasten uit Wijk wat feller, wat resulteerde in een 0-1 ruststand.

Na de pauze kwam GVV63 goed uit de startblokken. Het was Jochem die de 1-1 maakte. Hierna was GVV even van slag. In 5 minuten tijd scoorden de gasten twee maal, 1-3.

Toch gaf de ploeg van Gilberto Smit niet op. Het laatste half uur werd er enorm gestreden. Mitchel maakte de 2-3. De ploeg uit Wijk zat er helemaal door heen. De één na de andere blessurebehandeling was nodig.

GVV63 kreeg nog een aantal grote kansen. Waaronder Jochem die een kopbal op de lat en net naast zag verdwijnen. Het geluk was niet aan Gamerse zijde, met een nederlaag tot gevolg. Volgend seizoen speelt GVV’63 in de derde klasse.