Gvv63 JO10/1- DSC JO10/2: uitslag 5-6

1024 640 GVV'63

Voor het team met (net) 8-jarigen is het op zijn zachts gezegd bikkelen in de JO10 tegen kinderen die fysiek sterker zijn en het spelletje op vele fronten beter overzien. Desondanks laten we ons niet kennen en werken we elke wedstrijd weer keihard.

Onze tegenstander van vandaag had geen reserves en het team was helemaal nieuw begonnen in de JO-10.

En dat merkte we in de wedstrijd: beide teams waren aan elkaar gewaagd wat resulteerde in een 2-3 achterstand in de rust door treffers van Sil. Na de rust weer 2 doelpunten van Sil na assists van Mats en ook Svenn Verhoeks scoorde. Net voor tijd maakten we de 5-6, dus helaas net geen puntje in Gameren weten te houden.

Een hele leuke wedstrijd en door iedereen weer hard gewerkt. Fijn om eens niet met dubbele cijfers te verliezen, laten we hopen op meer van dit soort gelijkwaardige tegenstanders!