GVV’63 JO10-1 – MEC’07 JO10 (6-0)

319 219 GVV'63
JO-voetbalfans,
Op deze schitterende zaterdag in oktober hebben we de ‘kicksen’ aangetrokken voor de ontmoeting met M.E.C., de Maurik Eck en Wiel Combinatie.
We waren allemaal gemotiveerd om de prestaties, het plezier en de inzet van de afgelopen weken ook deze dag weer te tonen. Al snel bleek dat de kans groot was dat we aan het einde van de wedstrijd drie punten in de zak konden steken, want vanaf de eerste minuut speelden we gemakkelijk vooruit. Hierin werden we wel erg in het zadel geholpen, omdat de tegenstander alleen maar achteruit liep. Met Nick terug op het veld, was ons team weer compleet.
We begonnen met mooi overspelen, maar naarmate de wedstrijd vorderde, pasten we ons wat aan aan het tempo van de jongens en meisjes in het rood-wit.
Met mooie goals van onder andere Jorn en Sam, gingen we rusten.
Het spelbeeld was in de tweede helft hetzelfde; we probeerden om door de ‘vijandelijke’ muur heen te komen. En dat lukte de ene keer wat mooier en beter dan de andere keer.
Vrij snel wist Stijn het net alweer te vinden en ook Noah, die in de eerste helft nog keepte, schroefde de teller op. Uiteindelijk wisten we het net 6 keer te laten bollen.
We lieten ook verdedigers aanvallen. Want zelfs Jorn, die eigenlijk als keeper speelde in de tweede helft, vonden we terug in de spits. Joris schoof lekker naar voren  en Marit kreeg een aantal kansen op haar eerste treffer, die haar enorm gegund is, maar ze wist de voorzetten helaas niet te verzilveren. Uiteindelijk heeft iedereen weer hard gewerkt.
Het is dat de keeper (want ja, het was een keeper…kan ik melden na een ‘ik-kon-wel-door-het-gras-zakken’ momentje) van de tegenstander zeer actief was, want het was vandaag de kans om de 10! 10! 10! te halen. Zelfs 15-0 had tot de mogelijkheden behoort.
Ondanks dat hebben we weer een leuke ochtend gehad en gaan we ons opmaken voor de bekerwedstrijd van zaterdag tegen Nivo Sparta JO10-1. Daar zal zeker uit een ander vaatje get(r)apt moeten worden!