GVV63 JO10-2 – OJC Rosmalen JO10-5 (5-3)

1024 683 GVV'63

Nadat we 2 weken geleden een flinke oorwassing van deze ploeg hadden gekregen voor de beker moesten we voor de competitie opnieuw tegen deze tegenstander, maar nu THUIS.

We begonnen aan de wedstrijd met de mentaliteit van: wij zijn GVV en wij zijn niet bang. Helaas was Oscar ziek dus moesten we met zijn 8-en aan de bak. Noud (Zoet) onze keeper wordt elke week steeds beter, lekker gekeept Noud! Onze verdediging Brambo (❤slidings en grote tegenstanders), Lucas (kanon) en Milan (altijd zoeken naar voetballende oplossing). Onze tegenstanders rillen al van angst als ze het veld op komen lopen. Wat een bikkels!

Op het middenveld en in de voorhoede moeten Nour (Salah), Jamey (pass koning), Oscar (Neymar), Siem (onze nieuwe goalgetter) en Hugo (de trukendoos) zorgen voor de creativiteit en de goals. Het werd een weergaloze wedstrijd vandaag. Met 2 goals van Siem en Hugo en 1 goal van Nour. Eindstand 5-3 een topwedstrijd. Ga zo door mannen. De trainer Tico (Stam) en assistent Jason (Van Bommel) zijn nu nog aan het nagenieten, net als de ouders langs de lijn.